Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (3.15 secunde)
Pascu a subliniat ca "cei care vor sa se mute sunt liberi sa plece" si a adaugat ca in PC, ca si in restul partidelor parlamentare, exista o "multime de oportunisti".
Acizii grasi liberi circulanti formeaza in ficat trigliceride ce sunt cuplate cu apoproteine si colesterol, urmand a fi exportate in sange ca lipoproteine VLDL.
- Potenteaza sistemul tampon al radicalilor liberi si favorizeaza eliminarea toxinelor. Mecanism de actiune al ozonului Inactivarea bacteriilor, virusurilor, fungiilor si protozoarelor:
Atunci era politica, acum apare paralizia asta pe care nu stiu cum sa o denumesc " acesti tineri sunt liberi, pot oricand pleca.
Oricum, sunt liberi sa incerce in continuare, daca nu au ce face, dar e inutil. Una e sa vrei si alta e sa poti.
"Cei care chiar vor sa plece, sunt liberi sa plece. Eu cred ca cel putin jumatate din cei 20 si ceva (29 - n.r.) de parlamentari care pana acum au fost anuntati public vor renunta la ideea de a pleca din PNL", a spus Olteanu.
Noi am devenit partid de opozitie si am devenit liberi sa tratam cu oricine, unde avem interesul. (...) Asa cum am spus pana in decembrie ca sustinem Guvernul minoritar Tariceanu, s-ar putea sa ne schimbam strategia in perioada urmatoare.
Cind vor fi organizate alegeri in organizatia de la Galati cei trei vor fi liberi sa candideze pentru functii si sa voteze asa cum doresc", a explicat liderul peledistilor galateni.
Liberi sa voteze In replica la acuzatiile democratilor, Adrian Cioroianu a precizat ca nimic din ceea ce cade in sarcina MAE privind organizarea referendumului nu are conotatii politice, precizand ca ii incurajeaza pe romanii din strainatate sa vina in numar cat mai mare la vot.
Declaratia lui Basescu vine in contextul in care mai multi politicieni acuza subordonarea DNA fata de el si cel in care ministrul Justitiei a sustinut ca, pe langa cei doi ministri liberi pentru care DNA a cerut aviz la Cotroceni, urmeaza alti trei.
Din pacate, in aceasta Romanie cu democratie de tip neo-comunist, toti cei vinovati sunt liberi, ne tin lectii pe la televizor, atat cei cu fraude economice, cat ti cei cu fraude de natura politica", a declarat pretedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor din 1990-1991 din Romania, Viorel Ene.El a aratat ca marti se implinesc 18 ani de la "ata-zisele" alegeri libere din 20 mai 1991, cand "acel faimos FSN" declarase ca nu va participa la alegeri, dar, "tipic comunist", a participat, le-a organizat ti le-a cattigat.
Centrul este imbacsit de tarabe cu flori asezate pe trotuar, de fel si fel de "liberi profesionisti" specializati in exercitii de dictie de genul:
"Am ajuns ca Zubic sa-mi propuna direct o tranzactie ca, daca eu recunosc implicarea Romaniei in evenimentele din 7 aprilie, copiii mei, care stau pe teritoriul ambasadei Romaniei, or sa fie liberi", a declarat Sergiu Mocanu pentru presa moldoveana.
"Daca nici dupa 20 de ani nu reusim pe cale pasnica, pe cale ferma si pe cale democratica sa ne luptam cu valorile pentru care au murit la Arad, la Timisoara, la Bucuresti si in alte orase atatia tineri, atunci nu meritam sa fim liberi, atunci meritam sa fim amenintati cu frica dupa 20 de ani de o caricatura a lui Nicolae Ceausescu, care este Traian Basescu", a spus Antonescu, fiind aplaudat indelung de participanti.
Vasazica, celor cinci grupuri ultramajoritare in Parlament le-a pretins o formalitate juridica, in timp ce electronilor liberi, iesiti de pe orbitele altor partide, le-a dat drept de functionare, i-a legitimat si i-a binecuvantat, punandu-i in fruntea bucatelor, si la Cotroceni, si la Palatul Victoria.
Oamenii liberi le starnesc fiori. Ceea ce nu inseamna proprietate personala PDL nu e demn de incredere, pentru ca poate avea idei.
Exista, din fericire, milioane de concetateni ai nostri, deja liberi, deja puternici, care se trezesc dimineata devreme si se culca tarziu.
faptul ca, in afara de taxele locale, un important procent din taxele nationale raman la nivelul comunitatilor, ceea ce inseamna o autonomie financiara crescuta si decizie pe plan local asupra a ceea ce se face cu banii, faptul ca elevii sunt liberi sa opteze pentru limba in care invata, iar prin noua Lege a Educatiei scolile vor fi transferate si ele administratiilor locale sau ca administratiile locale pot sa-si dezvolte propria politie.
faptul ca, in afara de taxele locale, un important procent din taxele nationale raman la nivelul comunitatilor, ceea ce inseamna o autonomie financiara crescuta si decizie pe plan local asupra a ceea ce se face cu banii, faptul ca elevii sunt liberi sa opteze pentru limba in care invata, iar prin noua Lege a Educatiei scolile vor fi transferate si ele administratiilor locale sau ca administratiile locale pot sa-si dezvolte propria politie.
In plus, daca presa e in sala, creeaza o presiune asupra celor prezenti si noi vrem ca ei sa fie liberi, sa nu aiba o stanjeneala", a spus Berceanu.
google-analytics.com